AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu bez yıkamak

Kahve falında boklu bez yıkamak

Kahve falında boklu bez yıkamak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, ruhunun şifa bulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu bez yıkamak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Kahve falında boklu bez yıkamak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında boklu bez görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında boklu bebek bezi görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek bezi yıkamak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bez yıkamak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında toz bezi yıkamak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah bez yıkamak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında adet bezi yıkamak işlerin günden güne artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir