AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileklik çalmak

Kahve falında altın bileklik çalmak

Kahve falında altın bileklik çalmak yüklü bir miktar borç verileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında altın bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında altın bileklik çalmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bileklik çalmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında altın bileklik satmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Kahve falında altın bileklik kaybetmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir