AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileklik satmak

Kahve falında altın bileklik satmak

Kahve falında altın bileklik satmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, neşe içinde olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik satmak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında altın bileklik satmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında altın bileklik bulmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik satın almak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, başarılarının takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında altın yüzük ve bileklik görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir