AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik çalmak

Kahve falında bileklik çalmak

Kahve falında bileklik çalmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında bileklik çalmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında altın bileklik çalmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak büyük takdir toplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda bileklik görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileklik bulmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı bileklik takmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpe ve bileklik görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bileklik hediye edildiğini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir