AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda altın bileklik görmek

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda altın bileklik gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için veya bazı işleri başlatmak veya tamamlamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek büyük sorunlar yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda bileklik görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında altın bileklik çalmak zevki sefa içinde olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altın bileklik bulmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işarettir.

Kahve falında altın bileklik satmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileklik takmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir