AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bileklik çalmak

Kahve falında gümüş bileklik çalmak

Kahve falında gümüş bileklik çalmak yenileceğine, mutluluğunun da artacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş bileklik görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek günaha gireceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında gümüş bileklik hediye almak patlama noktasına geleceğine, hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik almak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik çalmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bileklik çalmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir