AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu bez görmek

Kahve falında boklu bez görmek

Kahve falında boklu bez görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında boklu bez gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında boklu bez görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında boklu bez yıkamak zor bir işe girileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boklu bebek bezi görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bezle yer silmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında renkli bezler görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi yıkamak ticaretinin hızlanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında taharet bezi görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir