AnaSayfa / Genel / Kahve falında taharet bezi görmek

Kahve falında taharet bezi görmek

Kahve falında taharet bezi görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında taharet bezi gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Kahve falında taharet bezi görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette taharet almak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında taharet yapmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işarettir.

Kahve falında taharet almak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında taharet almamak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına işarettir.

Kahve falında taharet musluğu görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına alamet eder.

Kahve falında taharet ettiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında taharet alamamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir