AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezle yer silmek

Kahve falında bezle yer silmek

Kahve falında bezle yer silmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında bezle yer silmek gördüyseniz:

  • Sakin kalıp, doğru düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bezle yer silmek evlatlarından hayır bulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer bezi görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir yerleri silmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında yeri sildiğini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında bir yeri sildiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin yerlerini silmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında yerleri sildiğini görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına yorulur.

Kahve falında yer sildiğini görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir