Kahve falında toza bulanmak

Kahve falında toza bulanmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, mutluluğunun daim olacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toza bulanmak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında toza bulanmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulur.

Kahve falında mide bulandığını görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında zifte bulanmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirece bulanmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında kana bulanmak garanti olacak bir yer edineceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top