AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohça bağlamak

Kahve falında bohça bağlamak

Kahve falında bohça bağlamak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bohça bağlamak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında bohça bağlamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bohça görmek birikmiş parasının olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet eder.

Kahve falında damat bohçası görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında gelin bohçası görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında nişan bohçası almak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bohça görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir