AnaSayfa / Genel / Kahve falında bohça açmak

Kahve falında bohça açmak

Kahve falında bohça açmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında bohça açmak gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Kahve falında bohça açmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bohça görmek bolluğun ve verimin de artacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına inanılır.

Kahve falında birine bohça vermek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bohça verildiğini görmek işlerin günden güne açılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında süslü bohça görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bunu şeref sayacağına yorulur.

Kahve falında elinde bohça görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında söz bohçası görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, şöhretli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz bohçası görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir