AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bohça almak

Kahve falında ölüden bohça almak

Kahve falında ölüden bohça almak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden bohça almak gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Kahve falında ölüden bohça almak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan bohçası görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında bohça bağlamak huzurunun kaçacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bohça almak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında süslü bohça görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, helal kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bohça görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında elinde bohça görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir