AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bohça görmek

Kahve falında elinde bohça görmek

Kahve falında elinde bohça görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde bohça gördüyseniz:

  • Deneylere önem verin.

Kahve falında elinde bohça görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bohça verildiğini görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulur.

Kahve falında bohça hazırlamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Kahve falında siyah bohça görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bohça bağlamak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bohça görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir