AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan bohçası görmek

Kahve falında nişan bohçası görmek

Kahve falında nişan bohçası görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan bohçası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında nişan bohçası almak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nişan bohçası görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bohça taşımak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında bohça açmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün bohçası görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayatını ailesine adayacağına rivayet eder.

Kahve falında damat bohçası hazırlamak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bohça görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir