AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansöz gibi oynamak

Kahve falında dansöz gibi oynamak

Kahve falında dansöz gibi oynamak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında dansöz gibi oynamak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında dansöz gibi oynamak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında dansözle oynamak işlerine yeni işler katacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında dansöz elbisesi giymek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, şansın önünün kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dansöz kıyafeti görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dansöz oynatmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dansöz olmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında dansöz kıyafeti giydiğini görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında dansözlük yapmak bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir