AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazını kesildiğini görmek

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, hayata küseceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazını kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, elindekileri de alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir