AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek hayırlı bir haber alınacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir