AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple yukarı çekmek

Kahve falında iple yukarı çekmek

Kahve falında iple yukarı çekmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iple yukarı çekmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Kahve falında iple yukarı çekmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iple yukarı çıkmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yukarı çekmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında iple yük çekmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ip çekmek görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek çocuk sahibi olunacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan ip çekmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir