AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz ağrısı çekmek

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek evindeki huzurun bozulacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, afiyette olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin rast gideceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek ona kavuşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında boğaz ağrısı görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında baş ağrısı çekmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında mide ağrısı çekmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında ayak ağrısı çekmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet ağrısı çekmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir