AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından kıl çekmek

Kahve falında boğazından kıl çekmek

Kahve falında boğazından kıl çekmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından kıl çekmek gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında boğazından kıl çekmek bahtın açılacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boğazdan ip çekmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazından ip çekmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, böylece kendine güveneceğine delalettir.

Kahve falında boğazına kıl kaçmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında boğazına kıl kaçtığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında boğazından kıl çıktığını görmek sağlıklı bir kişi olmaya, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir