AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın balık tutmak

Kahve falında altın balık tutmak

Kahve falında altın balık tutmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına inanılır.

Kahve falında altın balık tutmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Kahve falında altın balık tutmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında gemiden balık tutmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde balık tutmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet eder.

Kahve falında mercan balığı tutmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında oltayla balık tutmak hastalıklarının azalacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yarım balık tutmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü balık tutmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir