AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde balık tutmak

Kahve falında su içinde balık tutmak

Kahve falında su içinde balık tutmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun artacağına, parasının azalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, alanında marka bir isim olacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde balık tutmak gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Kahve falında su içinde balık tutmak ticarette öne geçeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde balık tutmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde balık tutmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak bolluk ve bereket geçireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işarettir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek sorunlarının biteceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına inanılır.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, dirliğin bozulabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir