AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü balık tutmak

Kahve falında süslü balık tutmak

Kahve falında süslü balık tutmak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü balık tutmak gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında süslü balık tutmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü balık görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü balıklar görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında süslü kutu görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü ceket giymek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü tabak görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında süslü çikolata görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında süslü seccade görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir