AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım balık tutmak

Kahve falında yarım balık tutmak

Kahve falında yarım balık tutmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Kahve falında yarım balık tutmak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yarım balık tutmak daha fazla yakınlaşacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım balık görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığını tutmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık tutmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir