AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla balık tutmak

Kahve falında arkadaşla balık tutmak

Kahve falında arkadaşla balık tutmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, evine haciz geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın balık tutmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalettir.

Kahve falında olta balık tutmak işlerin aksayacağına, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde elle balık tutmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir