AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenlere takılmak

Kahve falında dikenlere takılmak

Kahve falında dikenlere takılmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Kahve falında dikenlere takılmak gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında dikene takılmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sağlıklı ve zinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikenlere takılmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dikenli tele takılmak zararların üst üste geleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat takıldığını görmek istenmeyen bir yolculuğa, anne babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında alyans takıldığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret eder.

Kahve falında bilezik takıldığını görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hem de çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir