AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına takılmak

Kahve falında boğazına takılmak

Kahve falında boğazına takılmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına takılmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında boğazına takılmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek malını ve canını riske edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine altın takıldığını görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çalıya takılmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında alyans takıldığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında başkasına yüzük takıldığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir