AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine serum takıldığını görmek

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, büyük kazanç elde edeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine serum takıldığını gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede serum yemek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serumla kan almak makam ve rızık sağlayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında serum takılması görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında serumla kan vermek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastaya serum takmak sıkıntı yükleneceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serum takılı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir