AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı şişmek

Kahve falında boğazı şişmek

Kahve falında boğazı şişmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında boğazı şişmek gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında boğazları şişmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında boğazı şişmek sorunlarını çözebileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbeği şişmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, parasının ve canın güvende olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü şişmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında dili şişmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalettir.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu şişmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında gözü şişmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir