AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazları şişmek

Kahve falında boğazları şişmek

Kahve falında boğazları şişmek rahata kavuşacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında boğazları şişmek gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında boğazları şişmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında boğazı şişmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı şişmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnı şişmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı şişmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri şişmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında gözü şişmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü gözü şişmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir