AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı kanamak

Kahve falında boğazı kanamak

Kahve falında boğazı kanamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında boğazı kanamak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında boğazı kanamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş kanamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kulağı kanamak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Kahve falında burnun kanamak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında avuçları kanamak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağız kanamak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasi kanamak kötü duygularını yeneceğine, beden sağlığının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir