AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekne turuna çıkmak

Kahve falında tekne turuna çıkmak

Kahve falında tekne turuna çıkmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekne turuna çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Kahve falında tekne turuna çıkmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekne turu görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına inanılır.

Kahve falında tekne turu yapmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dünya turuna çıkmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yat turuna çıkmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tur dağını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünya turu yapmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tursu almak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, dirliğin bozulabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir