AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atın üstüne binmek

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işarettir.

Kahve falında atın üstüne binmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında at üstüne binmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at binmek sevdiği birini kırmaya, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın üstüne binmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında boğanın üstüne binmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir