AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu boğa görmek

Kahve falında boynuzlu boğa görmek

Kahve falında boynuzlu boğa görmek çok para kazanılacağına, hastaysa şifa bulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu boğa gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında boğa boynuzu görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu boğa görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak arzularınızın gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu kadın görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuz çıktığını görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük boynuz görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuz tutmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, küslerin barışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir