AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa yılanı görmek

Kahve falında boğa yılanı görmek

Kahve falında boğa yılanı görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında boğa yılanı gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek yüzlerin asılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında boğa yılanı görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında boğa yılanları görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir