AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı boğa yılanı görmek

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek keyfe kavuşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, kötüyse düzeleceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı boğa yılanı gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet eder.

Kahve falında sarı boğa görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa yılanı görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boğa yılanları görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek bolluk ve bereket yaşayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir