AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boğa yılanı görmek

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, dünya malının çoğalacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük boğa yılanı gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük boğa görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük boğa görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa yılan görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir