AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğa yılanı görmek

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek çekilen acıların unutulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah boğa yılanı gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah boğaya binmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah boğalar görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın siyah boğa görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, aşık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boğa kesmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah boğa görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah büyük boğa görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir