AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz boğa yılanı gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz boğa yılanı görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğarak yılan öldürmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah boğa yılanı görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında boğa yılanları görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek her anlamda feraha kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında boğa yılan görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Kahve falında boğa yılanı görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, küslüklerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir