AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa yakalamak

Kahve falında boğa yakalamak

Kahve falında boğa yakalamak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, çok dikkat çekeceğine, keder yaşayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında boğa yakalamak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında boğa yakalamak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğa tarafından kovalandığını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında boğa dövüşü görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Kahve falında boğa ve inek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğa sürüsü görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa yılan görmek başarıya giden yolların açılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir