AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın asa görmek

Kahve falında altın asa görmek

Kahve falında altın asa görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın asa gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Kahve falında altın asa görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında asa görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, helal rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli asa görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asa tutmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendini asan kadın görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında asansorle dusmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde asa görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir