AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde asa görmek

Kahve falında elinde asa görmek

Kahve falında elinde asa görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, haklılığının anlaşılacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, muradına ereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde asa gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Kahve falında elinde asa görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Kahve falında asansorle dusmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında kendini asan adam görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asa yapmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, şifa göreceğine tabir olunur.

Kahve falında altın asa görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında demir asa görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sihirli asa görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir