Kahve falında asansorle dusmek

Kahve falında asansorle dusmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, saygın biri haline geleceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Kahve falında asansorle dusmek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kendini asan birini görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendini asan adam görmek çocuklar gibi şen olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini asan kadın görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde asa görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asa almak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında demir asa görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asa görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında asansorle dusmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top