AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini asan kadın görmek

Kahve falında kendini asan kadın görmek

Kahve falında kendini asan kadın görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini asan kadın gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Kahve falında kendini asan kadın görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında kendini asan birini görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sihirli asa görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asa yapmak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde asa görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında demir asa görmek parasal durumun düzeltileceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında altın asa görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir