AnaSayfa / Genel / Kahve falında asa tutmak

Kahve falında asa tutmak

Kahve falında asa tutmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında asa tutmak gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Kahve falında asa tutmak tartışmalı bir işe girileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini asan kadın görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asa görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini asan adam görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansorle dusmek işlerinin duracağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulur.

Kahve falında çamaşır asanı görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına inanılır.

Kahve falında asa almak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir