AnaSayfa / Genel / Kahve falında asa görmek

Kahve falında asa görmek

Kahve falında asa görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, rahatsızlık duyulacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asa gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kendini asan birini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın asa görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sihirli asa görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında asa yapmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini asan adam görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında asa almak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında asansorle dusmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir