AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansorde mahsur kalmak

Kahve falında asansorde mahsur kalmak

Kahve falında asansorde mahsur kalmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini asan birini görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde asa görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında asa görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asa tutmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asa yapmak hayırlı bir haber alınacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır asanı görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında altın asa görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir