AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa ve at görmek

Kahve falında boğa ve at görmek

Kahve falında boğa ve at görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa ve at gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında boğa ve at görmek ilim irfan öğreneceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında at ve boğa görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında boğa tutmak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalettir.

Kahve falında besili boğa görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek ve boğa görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğa saldırması görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın üstüne binmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir