AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve boğa görmek

Kahve falında at ve boğa görmek

Kahve falında at ve boğa görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında at ve boğa gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında at ve boğa görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında boğa ve at görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boğalar görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında konuşan boğa görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında boğa boğazlamak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın bir boğa görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa güreşi görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir